پایگاه خبری فناوری اطلاعات(Id: پیشگامان کامپیوتر)

پایگاه خبری فناوری اطلاعات(Id: پیشگامان کامپیوتر)

ترفندهای روز.خبرهای ازدنیای تکنولوژی.خبرهایی از دنیای گیمرها.رفع مشکلات شمادرکامپیوتر
پایگاه خبری فناوری اطلاعات(Id: پیشگامان کامپیوتر)

پایگاه خبری فناوری اطلاعات(Id: پیشگامان کامپیوتر)

ترفندهای روز.خبرهای ازدنیای تکنولوژی.خبرهایی از دنیای گیمرها.رفع مشکلات شمادرکامپیوتر

هشدار ؛ دام کلاهبرداران سایبری برای بازی کلش

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه امروز بازی رایگان کلش آف‌کلنز یا همان «جنگ قبایل»، یکی از ابزارهای کلاهبرداری مجرمان سایبری از کاربران این بازی شده است، گفت: فروش اکانت‌های بالاتر، جم یا الماس یکی از ترفندهای کلاهبرداری از کاربران و علاقمندان این بازی شده است.




برای مشاهده ادامه خبر به ادامه مطلب مراجعه کنید


 

به نقل از پلیس فتا، سرهنگ دوم علی نیک‌نفس با اشاره به اینکه پرونده‌های متفاوتی از کلاهبرداری در خصوص این بازی از کاربران فضای مجازی در پلیس فتا باز شده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه بازی کلش آف کلنز زمان بر است و برای رسیدن به اکانت‌های بالاتر نیاز به صرف زمان می‌باشد و برخی علاقمندان این بازی زمان یا حوصله ندارند به دنبال خرید مراحل بالاتر این بازی هستند.


وی افزود: همین امر باعث شده تا برخی کاربران که به اکانت‌های بالا رسیده‌اند اقدام به فروش اکانت خود نمایند.

سرهنگ نیک‌نفس با بیان اینکه این معاملات در بستر اینترنت و غیر حضوری انجام می‌شود، گفت: این امر باعث شده تا کلاهبرداران سایبری از این فرصت استفاده نموده و با تبلیغات گسترده در شبکه‌های اجتماعی به دنبال شکار باشند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا یادآور شد:


در این تبلیغات دورغین علاقمندان را تشویق به خرید می‌کنند و بعد از دریافت وجه که به صورت اینترنتی واریز می‌گردد اکانتی برای خریدار ارسال نمی‌گردد و یا اکانت ارسالی کار نمی‌کند.


وی همچنین با اشاره به خرید و فروش جم یا همان الماس در این بازی گفت: این امر نیز از دیگر موارد کلاهبرداری می‌باشد.

سرهنگ نیک‌نفس با بیان اینکه در شبکه های اجتماعی و بستر اینترنت شاهد تبلیغات گسترده برای خرید و فروش اکانت‌ها و جم یا همان الماس در بازی کلش آف کلنز هستیم، افزود: حتی سایت‌هایی به عنوان واسطه در زمینه خرید و فروش اکانت و الماس در بازی کلش آف کلنز وجود دارند که با دریافت اکانت‌ها از فروشنده و دریافت پول از خریدار به قولی این معاملات را نظارت می‌کنند که مشکلی پیش نیاید.


رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا یادآور شد: متاسفانه بسیاری از سایت هایی که به عنوان واسطه یا فروشنده اکانت و جم بازی کلش فعالیت دارند هیچگونه مجوزی در زمینه تجارت الکترونیک ندارند و در خصوص طراحان این سایت‌ها اطلاعاتی در هیچ جا ثبت و ضبط نشده است تا در صورت وجود مشکل بتوان با استناد به آن گرداندگان سایت را مورد پیگرد قضایی قرار داد.


وی به علاقمندان و خریداران اکانت و الماس بازی کلش توصیه کرد: در هنگام خرید دقت نمایند تا در دام کلاهبرداران و سایت های فیشینگ نیفتند که اطلاعات بانکی و ایمیلی آنها به سرقت نرود.

سرهنگ نیک‌نفس در پایان از هموطنان عزیز خواست در صورت مواجه با هر گونه مورد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی با ما در میان بگذارند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد