پایگاه خبری فناوری اطلاعات(Id: پیشگامان کامپیوتر)

ترفندهای روز.خبرهای ازدنیای تکنولوژی.خبرهایی از دنیای گیمرها.رفع مشکلات شمادرکامپیوتر

پایگاه خبری فناوری اطلاعات(Id: پیشگامان کامپیوتر)

ترفندهای روز.خبرهای ازدنیای تکنولوژی.خبرهایی از دنیای گیمرها.رفع مشکلات شمادرکامپیوتر

کاربران شبکه‌های اجتماعی مراقب جعل هویت باشید

استفاده و گرایش روز‌افزون افراد به ویژه جوانان به شبکه‌های اجتماعی در دنیای مجازی غیرقابل انکار است، اما چه باید کرد که عضویت در این شبکه‌ها از امنیت بالایی برخوردار باشد و بتوان امکان سوء استفاده از حریم خصوصی را به حداقل رساند. سرهنگ محمدخانی، رییس پلیس فتای استان گیلان از کاربران شبکه‌های اجتماعی خواست مراقب جعل هویت باشید چرا که یکی از مهمترین موضوعاتی که کاربران را تهدید می‌کند

برای مشاهده ادامه خبر به ادامه مطلب مراجعه کنید



موضوع جعل هویت به خصوص در زمانی که کاربر در زمینه‌ای از افراد سرشناس و شناخته شده باشد

وی افزود: کاربران در صورتی که در حیطه کسب و کار یا حوزه اجتماعی خود، فرد سرشناسی باشند، ممکن است افراد دیگری با سوء استفاده از محتواها و اطلاعاتی که آنان به صورت عمومی به اشتراک گذاشته‌اند، با نام و هویت جعلی و راه‌اندازی صفحات مشابه، دست به اخاذی، کلاهبرداری و سایر اقدامات مجرمانه بزنند.

محمدخانی، افشانکردن اسرار ملی سازمانی را از دیگر راهکار‌ها دانست و افزود: اگر افراد در سازمان، شرکت یا موسسه‌ای کار می‌کنند، قطعاً اطلاعاتی را در اختیار دارند که انتظار می‌رود آنان این اطلاعات را به صورت محرمانه نزد خود نگهدارند.

به گفته رییس پلیس فتای استان گیلان برخی از شبکه‌های اجتماعی نیز طوری طراحی ‌شده‌اند که ناخواسته افراد را به ورطه جاسوسی می‌کشانند.

وی اضافه‌کرد: برخی شبکه‌های اجتماعی که افراد نام و نشان خیابان‌ها، اماکن و مراکز مهم و حساس را به اشتراک می‌گذارند، عملاً کارکرد جاسوسی دارند و به راحتی این امکان را به دشمن می‌دهند که به اطلاعات مکانی مراکز مهم، حساس و حیاتی بدون کمترین زحمتی دسترسی داشته باشند.

محمدخانی از کاربران شبکه‌های اجتماعی خواست مراقب کرم‌های رایانه‌ای و تروجان‌ها باشند چرا که برخی از خدمات شبکه‌های اجتماعی مثل «اپلیکیشن‌ها» در دل خود، کرم‌های رایانه‌ای و تروجان‌ها را انتشار می‌دهند.

رییس پلیس فتای استان گیلان به کاربران هشدر داد در فضای شبکه‌های اجتماعی، به هر خدمتی که از سوی کاربران دیگر به آنان پیشنهاد می‌شود، اعتماد نکنند.

وی با اشاره به توافقنامه محرمانگی اطلاعات که به هنگام ثبت‌نام در بساری از شبکه‌های اجتماعی دیده می‌شود، گفت: کاربران با مطالعه توافقنامه سیاست‌های محرمانگی، متوجه خواهند شد که کدام دسته از اطلاعات که آنان در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می گذارند، ممکن است در معرض خطر قرار گیرد.

رییس پلیس فتای استان گیلان با بیان اینکه کاربران شبکه‌های اجتماعی نباید به افراد ناشناس اعتماد کنند، گفت: فضای شبکه‌های اجتماعی مملو از کاربرانی است که با هویت‌های جعلی و برای مقاصد خاص مثل کلاهبرداری، اشاعه مسائل ضداخلاقی و سایر اقدامات غیرقانونی و مجرمانه نسبت به ارتباط‌گیری با کاربران اقدام می‌کنند.

وی از شهروندان خواست از پذیرفتن افرادی که با هویت، تصاویر و طرح مطالب اغواکننده سعی در ارتباط‌گیری و افزودن آنان به لیست دوستان یا علاقمندان صفحه خود هستند، اجتناب کنند.

محمدخانی یکی‌ دیگر از راه‌های مقابله با سوء استفاده در شبکه‌های مجازی را تنظیم حریم‌خصوصی ذکر کرد و گفت: تمامی شبکه‌های اجتماعی، ابزارهایی را در اختیار کاربران خود می گذارند که نسبت به تنظیم حوزه حریم خصوصی خود اقدام کنند با استفاده از این ابزارها می‌توان دسترسی دیگران را محدود کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد