پایگاه خبری فناوری اطلاعات(Id: پیشگامان کامپیوتر)

ترفندهای روز.خبرهای ازدنیای تکنولوژی.خبرهایی از دنیای گیمرها.رفع مشکلات شمادرکامپیوتر

پایگاه خبری فناوری اطلاعات(Id: پیشگامان کامپیوتر)

ترفندهای روز.خبرهای ازدنیای تکنولوژی.خبرهایی از دنیای گیمرها.رفع مشکلات شمادرکامپیوتر

تولید روزانه ۵۵هزار ویروس رایانه‌ای در جهان

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه روزانه ۵۵ هزار ویروس رایانه ای در جهان تولید می شود که بخشی از آن مربوط به حوزه امنیت است، گفت: ۱۴۰ کشور در حال ایجاد ساختار دفاع سایبری هستند.
 به نقل از مهر، غلامرضا جلالی در نخستین همایش ملی "دفاع سایبری" که با همکاری پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی و سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد،

برای مشاهده ادامه خبر به ادامه مطلب مراجعه کنید

فضای سایبر را فضای پنجم از جنگ‌های استراتژی بعد از فضا، هوا، زمین و دریا عنوان کرد که مفاهیم آن بسیار تهدیدآور است.

وی با بیان اینکه در جنگ امروز که مدلی از جنگ نسل چهارم است، فضای سایبر نقش بسیار تعیین کننده‌ای دارد، اظهار داشت: استفاده از فناوری‌های ارتباطی و اطلاعاتی در اداره کشورها بسیار موثر ارزیابی می‌شود.

سردار جلالی با اشاره به اینکه آمارهای قرارگاه سایبری آمریکا حاکی از آن است که روزانه ۵۵ هزار ویروس در جهان تولید می شود که بخشی از آن به حوزه امنیت تعلق دارد، اضافه کرد: اگرچه هر نوع هک و یا حمله رایانه‌ای تهدید نظامی محسوب نمی‌شود اما آمارها نشان می‌دهد که پیامدهای تهدید این ویروس‌های رایانه‌ای در زمینه تلفات انسانی و خسارات عمده اقتصادی نیز قابل چشم‌پوشی نیست.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اولویت عرصه‌های در معرض تهدید سایبری را در زیرساخت‌های کشور مربوط به حوزه انرژی، هسته‌ای، برق، آب و صنعت عنوان کرد و ادامه داد: کاهش آسیب‌پذیری‌ها، افزایش بازدارندگی، تداوم کارکردهای ضروری و ارتقای پایداری زیرساخت‌های کشور و تولید و بومی‌سازی نرم‌افزارها از جمله اهداف مدنظر سازمان پدافند غیرعامل برای مقابله با تهدیدهای فضای سایبر است.

وی با بیان اینکه امروزه شاهد آن هستیم که اشکال جدیدی از تهدید در فضای سایبر شکل می‌گیرد، گفت: هم اکنون ۱۴۰ کشور در حال سازماندهی ساختار دفاع سایبری هستند و ۲۲ کشور نیز این ساختار را فعال کرده‌اند.

جلالی راه‌اندازی کارگروه امنیت فضای تبادل اطلاعات –افتا- را از جمله راهکارهای جلوگیری از تهدیدات فضای سایبر عنوان و بر لزوم تهیه سند راهبردی امنیت فضای تبادل اطلاعات در کشور و بومی‌سازی نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای مرتبط تاکید کرد.

وی گفت: تشکیل قرارگاه دفاع سایبری، ظرفیت بالای نیروی انسانی متخصص و توانمندی‌های راهبردی، علمی، فناورانه و عملیاتی از جمله نقاط قوت ایران در جنگ سایبری است و چشم‌انداز دفاع سایبری برای ۵ سال آینده کشور نیز بر ایجاد سامانه جامع دفاع سایبری و برخورداری از زیرساخت‌های آسیب‌ناپذیر و حساس و پایدار متمرکز شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد