پایگاه خبری فناوری اطلاعات(Id: پیشگامان کامپیوتر)

ترفندهای روز.خبرهای ازدنیای تکنولوژی.خبرهایی از دنیای گیمرها.رفع مشکلات شمادرکامپیوتر

پایگاه خبری فناوری اطلاعات(Id: پیشگامان کامپیوتر)

ترفندهای روز.خبرهای ازدنیای تکنولوژی.خبرهایی از دنیای گیمرها.رفع مشکلات شمادرکامپیوتر

آندروید به مرگ تهدید شد

مهم‌ترین و جالب‌ترین خبری که به عنوان خبر اول در این شماره مطرح می‌کنیم، به صحبت مدیرعامل شرکت اچ‌پی درباره آندروید مربوط می‌شود. مگ ویتمن، مدیرعامل شرکت اچ‌پی که چند ماه پیش و هم‌زمان با بحران‌های ایجاد شده در این شرکت، به عنوان مدیرعامل جدید آن معرفی شد، در روزهای اخیر به صحبت درباره سیستم‌عامل آندروید گوگل پرداخته و اعلام کرده است که به‌زودی این سیستم‌عامل از حالت متن‌باز خارج شده و بسته خواهد شد. مدیرعامل جدید اچ‌پی که سابقه مدیریتی در eBay را نیز در پرونده خود دارد،

برای مشاهده ادامه خبر به ادامه مطلب مراجعه کنید

در صدد است تا از هر شیوه‌ای برای عبور از بحران‌های فعلی شرکت خود استفاده کند و تضعیف رقبا یکی از این راه‌حل‌‌هاست. در کنار این شیوه، صحبت درباره محصول آینده شرکت اچ‌پی که قرار است در ماه‌های پایانی سال 2012 وارد بازار شود نیز کمی در سامان یافتن اوضاع نابه‌سامان این شرکت موثر بوده است. به گفته مگ ویتمن، تبلت‌های جدید این شرکت که بر پایه ویندوز 8 مایکروسافت طراحی شده است، پس از معرفی رسمی این سیستم‌عامل توسط مایکروسافت، در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
مرورگر جدید اچ‌پی برای WebOS

از دیگر تلاش‌های مدیرعامل شرکت اچ‌پی برای خارج شدن از شرایط کنونی، باید به متن‌باز کردن سیستم‌عامل WebOS این شرکت نیز اشاره کرد. اچ‌پی که چندی پیش خبر متن‌باز شدن این سیستم‌عامل و خداحافظی با نسخه قدیمی آن را اعلام کرد، به تازگی خبر از ارائه مرورگری جدید به نام Isis برای استفاده در نسخه متن‌باز این سیستم‌عامل داده است. این مرورگر جدید که در هفته گذشته معرفی شد، کاملا متن‌باز است و از فناوری‌های HTML5 و CSS3 پشتیبانی می‌کند. از این مرورگر می‌توان در دستگاه‌های لمسی نیز استفاده کرد.

کلمه عبور به پیشنهاد گوگل

خبر جالب دیگری که تصمیم گرفتیم در این شماره مطرح کنیم، اقدام جدید گوگل برای استفاده از فناوری جدیدی در مرورگر کروم است که برای انتخاب کلمات عبور مورد نیاز کاربر، پیشنهاداتی را به او ارائه می‌کند. این سرویس جدید که قرار است در نسخه آینده مرورگر متن‌باز گوگل تعبیه شود، در صورت تایید کاربر، کلمه عبور شما را تعیین می‌کند. گوگل مدعی است که این سرویس از فناوری بسیار پیشرفته‌ای برخوردار است و می‌تواند امنیت بالای کلمه عبور کاربران را تضمین کند و این در حالی است که مشخص نیست شرکت گوگل امانت‌دار خوبی در این زمینه محسوب می‌شود یا خیر؟ حرف و حدیث‌هایی که در ماه‌های گذشته در مورد استفاده‌کنندگان از سرویس جی‌میل و هم‌چنین سیستم‌عامل آندروید مطرح شده، اعتماد کاربران به گوگل را کم‌رنگ‌تر از قبل کرده است و بعید به‌نظر می‌رسد این سرویس جدید با استقبال مناسبی از سوی کاربران مواجه شود.

متن‌باز در داروسازی و زیست‌فناوری

اهمیت بالای صنایع داروسازی و زیست‌فناوری سبب شده است تا برخی از کشورهای جهان در اندیشه متن‌باز کردن اطلاعات و فناوری‌های شرکت‌های فعال در این عرصه باشند. به گفته برخی از کارشناسان، با انجام این کار، تمامی شرکت‌ها و متخصصان فعال در این عرصه می‌توانند از داده‌های اطلاعاتی دیگران استفاده کرده و به نتایج بهتری دست یابند. چنین اقدامی سرعت روند رو به رشد علم در این شاخه‌ها را افزایش می‌دهد و هدف نهایی آن‌ را که تامین بهداشت و سلامت فردی و محیطی است دست‌یافتنی می‌سازد. به گفته کارشناسان، این اقدام سبب می‌شود تا رقابت‌های کاذب شرکت‌های مختلف داروسازی برای پیشی گرفتن از یکدیگر کاهش یابد و همگی در یک مسیر مشترک حرکت کنند.

سیستم‌عاملی جدید از موزیلا

نمایشگاه بین‌المللی تلفن‌همراه، که همانند سال‌های گذشته از هفته آینده آغاز به کار می‌کند، بهترین فرصت برای شرکت موزیلاست که سیستم‌عامل متن‌باز خود را به جهانیان معرفی کند. مدیران این شرکت اعلام کرده‌اند در این نمایشگاه که در بارسلونای اسپانیا برگزار می‌شود، جزئیات بیشتری را درباره ویژگی‌های این سیستم‌عامل جدید که نام B2G برای آن انتخاب شده است، ارائه خواهد کرد. از چند ماه پیش که موزیلا خبرهای اولیه مربوط به این سیستم‌عامل را منتشر کرد، بسیاری از منتقدان اعلام کردند که پایه و اساس آن بر مبنای آندروید طراحی شده است و توجیهی برای این اقدام موزیلا وجود ندارد. اما کارشناسان این شرکت خبر دادند که سیستم‌عامل آندروید گوگل به‌طور کامل قوانین متن‌باز بودن را رعایت نمی‌کند و بسیاری از کدهای مورد استفاده آن مخفی می‌ماند. این موضوع سبب شده است تا شرکت موزیلا به‌طور مجزا اقدام به طراحی و ارائه سیستم‌عاملی جدید کند که همه کدهای آن در اختیار کاربران قرار داشته باشد و تمامی توسعه‌دهندگان بتوانند در ارتقاء و گسترش آن سهیم باشند.

نظرات 1 + ارسال نظر
hamidreza پنج‌شنبه 4 اسفند‌ماه سال 1390 ساعت 00:51 http://ok-love7.blogsky.com

ممنونم از شما به خاطر وبلاگنویسی خیل خوبتون
خسته نباشید و همیشه موفق باشید .

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد