پایگاه خبری فناوری اطلاعات(Id: پیشگامان کامپیوتر)

ترفندهای روز.خبرهای ازدنیای تکنولوژی.خبرهایی از دنیای گیمرها.رفع مشکلات شمادرکامپیوتر

پایگاه خبری فناوری اطلاعات(Id: پیشگامان کامپیوتر)

ترفندهای روز.خبرهای ازدنیای تکنولوژی.خبرهایی از دنیای گیمرها.رفع مشکلات شمادرکامپیوتر

چگونه اطلاعات روی دستگاه اندرویدی را برای همیشه پاک کنیم؟

احتمالا فکر می‎کنید بعد از برگرداندن دستگاه آندروید خود به وضعیت تنظیمات کارخانه‎ای همه اطلاعات شما کاملا پاک خواهد شد. اما این تصور اشتباه است. بر اساس یافته‎های بسیاری از محققان، با استفاده از ابزارهای مناسب حتی بعد از اعمال تنظیمات کارخانه‎ای باز هم می‎توان این اطلاعات را بازیابی کرد.



برای مشاهده ادامه خبر به ادامه مطلب مراجعه کنید



به این دلیل که وقتی شما چیزی را پاک می‎کنید، در واقع خود فایل بازنویسی نمی‎شود و سیستم تنها تمام اطلاعات داخل این فایل را دور می‎ریزد تا فضای اشغال شده آزاد شود. اگر قصد فروش یا امانت دادن تلفن آندروید خود را داشته باشید داده‎های قابل بازیابی می‎توانند یک مشکل جدی امنیتی تلقی شوند. اما چند راهکار وجود دارد که با استفاده از آن می‎توانید مطمئن شوید که داده‎های شما برای همیشه پاک شده است.

تلفن خود را کدگذاری کنید


کدگذاری کردن (Encrypting ) دستگاه آندروید مطمئن‎ترین راه برای جلوگیری از بازیابی اطلاعات درون آن است. با کدگذاری دستگاه شما با استفاده از یک کلید خاص شما به کلی راه نفوذ و دسترسی به داده‎ها را مسدود خواهید کرد. بعد از کدگذاری، دیگر نمی‎توان بدون در اختیار داشتن گذر واژه داده‎ها را رمزگشایی کرد.


گوگل اگثر دستگاه‎هایی که آندروید ۶٫۰ مارشمالو را اجرا می‎کنند (به استثنای بعضی از مدل‎های سطح پایین) را مجبور می‎کند که برای به حداکثر رساندن سطح امنیت کدگذاری شوند.


اگر سیستم عامل دستگاه شما آندروید ۵٫۰ آبنبات چوبی یا پایین‎تر است و از سیستم کدگذاری پشتیبانی می‎کند، اکیدا توصیه می‎شود که گزینه کدگذاری را فعال کنید (Settings > Security > Encrypt phone) تا امکان بازیابی فایل‎ها بعد از بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه وجود نداشته باشد. (مکان تنظیمات ممکن است در دستگاه‎های مختلف متفاوت باشد.)





بازنویسی اطلاعات بعد از پاک‌سازی


خب حالا که داده‎های خود را کدگذاری کردید، آن را به حالت تنظیمات کارخانه‎ای بازگرداندید و همه چیز را پاک کردید، اجازه دهید کمی‎ جلوتر برویم و با بازنویسی اطلاعات بی فایده روی فایل مطمئن شویم که داده‎های کدگذاری شده دیگر واقعا غیر قابل استفاده هستند.


یک بار دیگر دستگاه خود را راه اندازی کرده و تنظیمات آن را پشت سر بگذارید، اما این بار وارد حساب کاربری گوگل (یا هر حساب دیگری) خود نشوید. بعد از این که تنظیمات دستگاه شما به عنوان یک دستگاه جدید انجام شد، شروع به ضبط یک ویدیو تا حد امکان طولانی و با بیشترین رزولشن ممکن بکنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که تمام فضای ذخیره سازی داخلی دستگاه پر شود. سپس یک بار دیگر دستگاه را به تنظیمات کارخانه‎ای بازگردانید.




تکرار


اگر بیش از اندازه مشکوک هستید و یا اطلاعات موجود در دستگاه شما فوق محرمانه است، می‎توانید راهکارهای توضیح داده شده در بالا را چند بار تکرار کنید تا مطمئن شوید که داده‎های موجود در دستگاه شما علاوه بر چند بار کدگذاری، چند بار هم با داده‎های بی ارزش بازنویسی می‎شوند تا حتی اگر درصدی هم کسی توانست داده‎ها را بازیابی کند چیز با ارزشی نصیبش نشود. اما اگر می‎خواهید همه چیز به سادگی انجام شود، یک بار انجام این کارها نیز برای آسوده شدن خیال شما کافی است.

ماهانه شبکه.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد